Počasí dnes15 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Policie hledá svědky vážné nehody u bazénu. Tatra se tam čelně střetla s taxíkem, řidič utrpěl těžká zranění

Policie hledá svědky středeční vážné dopravní nehody, ke které došlo v odpoledních hodinách na Tržním náměstí v Liberci u plaveckého bazénu. Vojenská tatra s přívěsem se tam čelně střetla s osobním vozidlem taxislužby. Řidič taxi musel být s těžkými zraněními převezen na traumacentrum liberecké nemocnice. Policie teď žádá všechny svědky nehody, aby se přihlásili a podali o okolnostech a příčině vzniku nehody svědectví.

„Ve středu 23. října došlo krátce po 15. hodině na křižovatce ulic Budyšínská, Šamánkova a Rumjancevova v Liberci ze zatím přesně nezjištěných příčin ke střetu osobního vozidla bílé barvy s označením taxi služby a nákladního vozu v armádních barvách. Při střetu došlo ke zranění jedné osoby. Přítomnost alkoholu v dechu u řidiče nákladního vozidla byla vyloučena dechovou zkouškou,“ popsal nehodu policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Okolnosti a příčinu vzniku vážné dopravní nehody šetří liberečtí dopravní policisté a o spolupráci žádají i svědky nehody. „Žádáme řidiče nebo chodce, kteří byli nehodě přítomni a viděli ji, aby se nám ozvali buď na bezplatnou telefonní linku 158, na telefonní číslo 974 466 573 nebo se dostavili osobně na služebně Dopravního inspektorátu Liberec. Jakékoli informace k okolnostem a příčinám vzniku nehodového děje nám mohou výrazným způsobem dopomoci k objasnění celé události,“ dodává policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Detlef Pötsch

Štítky nehoda, svědci, Liberec, bazén, Tatra, taxi, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky vážné nehody u bazénu. Tatra se tam čelně střetla s taxíkem, řidič utrpěl těžká zranění  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.