Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Miss Hasička 2015 je od nás. Zvítězila Kateřina Müllerová, dobrovolnice z Bezděčína

To je úspěch. Nejkrásnější hasička roku 2015 je z Libereckého kraje. Konkrétně z Turnova, na soutěži Miss Hasička 2015 ale reprezentovala SDH Bezděčín, do kterého patří. Kromě celkového vítězství ji fandila i veřejnost, která jí přiřkla titul Miss Sympatie. O korunku krásy se Kateřina utkala s dalšími sedmi finalistkami.

„Být Miss Hasička ČeskoSlovenska 2015 je nepopsatelný a neuvěřitelný pocit, ale krásný. Moc si toho titulu vážím,“ řekla absolventka Obchodní akademie, Hotelové školy a Střední odborné školy v Turnově Kateřina Müllerová.

Hasička z SDH Bezděčín si odnesla cenu sympatie a ovládla i celou soutěž. Soutěžící dívky nejprve představilo video natočené v rámci soustředění. Jejich pohotovost a vtip prověřili v krátkém rozhovoru moderátoři Dara Rolins a Libor Bouček, nechyběla ani tradiční promenáda v plavkách a přehlídka ve společenských šatech. Krásu a dovednosti Kateřiny Müllerové, jež soutěžila pod číslem jedna, odborná porota ocenila titulem nejvyšším. K velké radosti celé skupiny jejích podporovatelů, si odnesla i titul Miss Hasička ČeskoSlovensko 2015.

Autoři | Foto Miss Hasička 2015

Štítky Bezděčín, Turnov, Liberecký kraj, Československo, Dara Rolins, Libor Bouček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miss Hasička 2015 je od nás. Zvítězila Kateřina Müllerová, dobrovolnice z Bezděčína  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.