Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zima se ještě nevzdává. Meteorologové vydali varování před silným sněžením

Doslova aprílové počasí nás podle meteorologů čeká tento týden. Na noc z pondělí na úterý je vydána výstraha před silným sněžením pro všechny kraje vyjma Ústeckého, Karlovarského a Jihomoravského. Teploty se i tak mají držet nad bodem mrazu a v průběhu týdne vystoupají až k deseti stupňům Celsia.

Meteorologové vydali pro většinu krajů varování před silným sněžením, které má zasáhnout Českou republiku mezi úterní druhou hodinou ranní a desátou dopolední. Na horách může připadnout až 20 centimetrů sněhu, v nížinách jen pár centimetrů, které nejspíš během chvíle roztají.

Teploty se totiž mají i nadále držet nad bodem mrazu. Zatímco v úterý počítají meteorologové s teplotami kolem čtyř stupňů nad nulou, ve čtvrtek a v pátek má rtuť teploměru vystoupat až na příjemných deset stupňů Celsia. Kromě sněžení v úterý nad ránem nejsou v průběhu týdne očekávány žádné větší srážky.

Foto pixabay.com

Štítky Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zima se ještě nevzdává. Meteorologové vydali varování před silným sněžením  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.