Zajímavým úspěchem se pyšní výčepní liberecké restaurace U Cvičáku. Petr Hlavatý totiž obstál v konkurenci kolegů z celé země a ovládl soutěž v točení piva Gambrinus. Letošního finále Mistr výčepní 2016 se přitom účastnilo 27 výčepáků. Pokud si chcete na nejlépe natočeném Gambrinusu pochutnat, vydejte se k liberecké Hokejce.
„Ocenění je pro mě velká čest, svým způsobem by si ale prvenství zasloužili všichni zúčastnění, protože i oni dokázali, že dělají dobré jméno svému řemeslu,“ uvedl Petr Hlavatý z liberecké hospody.
Ten vedle samotného titulu obdrží i nefiltrovaný ležák Gambrinus v dřevěném soudku. „Letošní nejlepší mistr výčepní ho narazí přímo ve své domovské hospodě během oslavy, kterou pro něj pivovar Gambrinus uspořádá,“ řekla tisková mluvčí Prazdroje Judita Urbánková.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.