Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Kde v Česku nejlépe točí Gambáče? V liberecké hospodě U Cvičáku

Zajímavým úspěchem se pyšní výčepní liberecké restaurace U Cvičáku. Petr Hlavatý totiž obstál v konkurenci kolegů z celé země a ovládl soutěž v točení piva Gambrinus. Letošního finále Mistr výčepní 2016 se přitom účastnilo 27 výčepáků. Pokud si chcete na nejlépe natočeném Gambrinusu pochutnat, vydejte se k liberecké Hokejce.

„Ocenění je pro mě velká čest, svým způsobem by si ale prvenství zasloužili všichni zúčastnění, protože i oni dokázali, že dělají dobré jméno svému řemeslu,“ uvedl Petr Hlavatý z liberecké hospody.

Ten vedle samotného titulu obdrží i nefiltrovaný ležák Gambrinus v dřevěném soudku. „Letošní nejlepší mistr výčepní ho narazí přímo ve své domovské hospodě během oslavy, kterou pro něj pivovar Gambrinus uspořádá,“ řekla tisková mluvčí Prazdroje Judita Urbánková.

Autoři | Foto Plzeňský Prazdroj

Štítky hospoda, Česko, Pivovar Gambrinus Plzeň, Petr Hlavatý, Gambrinus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kde v Česku nejlépe točí Gambáče? V liberecké hospodě U Cvičáku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.