Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V liberecké iQLandii zaparkuje speciální Škoda Atero

Teď zbystří automobiloví nadšenci! V liberecké iQLANDII zaparkuje v neděli 16. října Škoda Atero. Speciální kupé, které od základu navrhlo a zkonstruovalo dvacet šest studentů Středního odborného učiliště strojírenského ŠKODA, tu bude k vidění až do 31. října 2016.

Designové vozítko vychází z kompaktního modelu Škoda Rapid Spaceback a je již třetím unikátem „Azubi Car“ značky Škoda. To ale není jediná novinka, která vás v iQLANDII čeká! Těšit se můžete na robotickou paži v expozici Kosmo a od 26. října na film Astronaut v Planetáriu, jehož prostřednictvím nahlédnete do výcvikového centra NASA, zjistíte, k čemu slouží Šouflplán nebo třeba jak probíhá nácvik stavu beztíže.

Rozhodně nesmíte vynechat akční Science show plnou ohňů, blesků a kouře, při které například zapálíte oheň ledem, detektivní hru Kriminálka iQLANDIA nebo experimentální workshop – v říjnu na téma Člověk a jeho schopnost, během kterého si například vyrobíte přívěsek z vlastního DNA. V listopadu a prosinci si zase užijete workshop 3D Vánoce. V jeho rámci budete pracovat s českými 3D pery, pomocí nichž si vytvoříte originální vánoční ozdoby.

Tisková zpráva

Štítky parkování, NASA, Škoda Rapid

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V liberecké iQLandii zaparkuje speciální Škoda Atero  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.