Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Teploty se budou držet pod bodem mrazu i dnes, místy může sněžit

Dopravu v Libereckém kraji mohou ráno místy komplikovat mrznoucí mlhy a sněhové jazyky. Silničáři varují také před nárazovým proměnlivým větrem, zejména na Jablonecku, vyplývá z informací na dopravním webu Ředitelství silnic a dálnic.

V noci v horách teploty místy klesly až pod minus 15 stupňů, ráno bylo v kraji mezi minus šesti až minus 13 stupni Celsia. Hlavní tahy jsou převážně suché, po chemickém ošetření jsou silnice prvních tříd na Jablonecku a Semilsku. Zledovatělá vrstva sněhu krytá posypem je na silnicích nižších tříd v Jizerských horách a ujetá vrstva s posypem na inertně udržovaných vozovkách třetích tříd na Českolipsku.

Meteorologové na dnešní den předpovídají většinou zataženo, místy slabé sněžení. Od středních poloh mohou být místy mrznoucí mlhy. Nejvyšší denní teploty budou mezi minus dvěma až minus pěti stupni Celsia, na horách od minus čtyř do minus sedmi stupňů.

Autoři

Štítky okres Jablonec nad Nisou, Ředitelství silnic a dálnic, Liberecký kraj, okres Semily, Jizerské hory, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teploty se budou držet pod bodem mrazu i dnes, místy může sněžit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.