„Na jistotu“ jezdí inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce do frýdlantské samoobsluhy Vietnamce Canh Dang Vana. Plesnivé a prošlé párky, zapáchající a oslizlé klobásy a kvasící výrobní salám, to byla jeho vizitka před dvěma měsíci. Při poslední kontrole to nedopadlo o moc lépe.
Bedlivá kontrola inspektorů odhalila ty samé nedostatky. V chladícím boxu zaváněla dvojice „šišek“ prošlého šunkového salámu. „Potravina měla oslizlý povrch a zapáchala po kvašení,“ doplnil mluvčí inspekce Pavel Kopřiva.
Co bude následovat? Nejspíš to samé, co před měsícem. S provozovatelem obchodu v Bělíkově ulici teď inspektoři zahájí správní řízení.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.