Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Miloš Zeman míří do Liberce. V kraji stráví tři dny

Liberecký kraj opět čekají přísná bezpečnostní opatření. Na třídenní návštěvu totiž téměř po roce přijede prezident Miloš Zeman, kterého na cestách po kraji bude doprovázet hejtman Martin Půta. Napříč celým Libereckým krajem bude putovat od příštího úterý do čtvrtka.

Do Libereckého kraje dorazím prezident Miloš Zeman příští úterý, kdy se sejde s krajskými zastupiteli, starosty obcí a měst, řediteli příspěvkových organizací. „Na programu prvního dne je také návštěva 31. pluku radiační, chemické a biologické ochrany, České mincovny v Jablonci nad Nisou a Nemocnice Jablonec nad Nisou,“ řekl mluvčí krajského úřadu Jiří Langer.

Druhý den návštěvy, ve středu 25. března, prezident stráví na Českolipsku. Setká se se zastupiteli a občany Stráže pod Ralskem, prohlédne si areál Akademie Vězeňské služby ČR a státního podniku Diamo. Poté se přesune do Mimoně, kde bude diskutovat s představiteli města a mikroregionu Podralsko a následně pobeseduje s místními obyvateli. V závěru dne navštíví bývalý vojenský prostor Ralsko.

O den později zamíří prezident republiky na krátkou prohlídku firmy Kamax v Turnově, kde se rovněž pozdraví se zaměstnanci. Na městském úřadě v Turnově se poté setká se zastupiteli města a v kulturním centru Střelnice s občany.

Miloš Zeman strávil v Libereckém kraji tři dny i v loňském roce. V červnu navštívil Liberec, Chotyni, Hrádek nad Nisou, Jitravu (Rynoltice), Nový Bor, Českou Lípu, Doksy, Jablonec nad Nisou, Novou Ves n. N. a Sychrov.

Štítky Liberecký kraj, Miloš Zeman, Liberec, návštěva, Martin Půta, Jablonec nad Nisou, Česká mincovna, Jiří Langer, Nemocnice Jablonec nad Nisou, Vězeňská služba České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloš Zeman míří do Liberce. V kraji stráví tři dny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.