Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Benešáku se opět najíte. Mekáč brzy nahradí pizzerie

Zvykli jste si na občerstvení u radnice a chybí vám hojně navštěvovaná restaurace McDonald´s? Právě vás by mohla potěšit zpráva o tom, že se do opuštěných prostor na „Benešáku“ vrátí restaurace. Informaci potvrdil projektový manažer společnosti Ceerm, která nového nájemce hledala.

„Do prostor po McDonald´s se podařilo najít nového nájemce, který bude provozovatelem restaurace,“ popsal Drbně Pavel Kadeřávek. Jméno nového provozovatele bez jeho svolení redakci nesdělil.

Drbně se podařilo od důvěryhodného zdroje zjistit, že by mělo jít o restauraci formátu pizzerie a dalších specialit. Změnit by se měl i portál restaurace, který bude dřevěný. Na náměstí nebude chybět ani zákazníky oblíbená "zahrádka." 

Ceerm nabídl prostory také řetězci Burger King, který se před rokem z Liberce stáhl. „Tato společnost o provozovnu na náměstí nestála,“ doplnil Pavel Kadeřávek.

Hledání nového nájemce tak trvalo bezmála tři čtvrtě roku. Nový nájemník se navíc musel připravit nejen na menší prostor, ale také na tučnou investici. Vybavení po McDonald´s je zastaralé a potřebuje výměnu. To víceméně potvrdila i mluvčí fast-foodu, který se přesunul k nákupnímu centru Géčko.

„Restaurace a ani lokalita restaurace již neodpovídaly standardům a strategii společnosti," vysvětlila mluvčí McDonald's Drahomíra Jiráková a doplnila, že společnost plánuje do tří let otevřít provozovnu v České Lípě.

Dnes už zaběhlá pobočka poblíž Globusu, která vznikla v loňském roce, je vybavena takzvaným McDrive pro nákup rovnou z auta, kavárenskou částí a dětským playlandem.

Štítky restaurace, McDonald's, Burger King, Globus, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Benešáku se opět najíte. Mekáč brzy nahradí pizzerie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.