Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na sídlišti Gagarinova opraví chodníky, hotovo bude v létě

Obyvatelé sídliště Gagarinova se můžou těšit na opožděný vánoční dárek od vedení města. Díky dotaci se nejspíš brzy začne s opravou dožilých komunikací. Třetí etapa rekonstrukce silnic a chodníků by měla vyjít na 7 milionů korun, dotace by mohla činit více než polovinu. Oba předchozí etapy vyšly na zhruba podobnou částku.

„Pokud všechno dobře půjde, předpokládáme, že tato etapa revitalizace komunikace na sídlišti Gagarinova začne na konci léta a bude hotova do konce listopadu tohoto roku,“ uvedl Tomáš Kysela, náměstek primátora pro technickou správu majetku města. „Komunikace v této lokalitě jsou dožilé a na mnoha místech v havarijním stavu. S jejich regenerací začalo město už v roce 2013, kdy byla provedena oprava chodníku a silnice v délce zhruba 200 metrů,“ doplnil s tím, že druhá etapa proběhla minulý rok, kdy město opravilo další úsek o délce přibližně 240 metrů.

Štítky chodník, sídliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na sídlišti Gagarinova opraví chodníky, hotovo bude v létě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.