Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V Liberci nasněžilo, nehod na silnicích zatím nepřibývá

Silnice v Libereckém kraji jsou po nočním sněžení sjízdné se zvýšenou opatrností, zbytky rozbředlého sněhu jsou i na rychlostní silnici mezi Libercem a Turnovem. Sněhové přeháňky nebo déšť se sněhem očekávají meteorologové i přes den. Teploty jsou od dvou do minus tří stupňů Celsia.

Podle dopravního webu leží na hlavních tazích Semilska a Jablonecka rozbředlý sníh. To platí i pro krajský Liberec. Na silnicích I. tříd Liberecka jsou zbytky rozbředlého sněhu a na Českolipsku jsou hlavní tahy mokré po chemickém ošetření. Vozovky nižších tříd pokrývá sníh v celém kraji. Na Českolipsku je na silnicích II. a III. tříd vrstva zledovatělého sněhu krytá posypem, na Liberecku je rozbředlý sníh a na Jablonecku a Semilsku ujetá vrstva sněhu.

Provoz v kraji je podle webu policie zatím spíše klidný. Pouze okolo 6:20 se srazila tři auta na silnici II. třídy u obce Radostná pod Kozákovem na Semilsku, další auto vyjelo ve stejnou dobu mimo silnici v prvním zatáčce z Dlouhých Mostů na Liberec. Obě nehody se obešly bez zranění.

Přes den bude oblačno až zataženo a teploty se budou pohybovat kolem nuly, na horách mezi minus třemi až minus šesti stupni Celsia.

Napsala ČTK

Štítky Liberec, silnice, Liberecký kraj, okres Semily, Turnov, okres Česká Lípa, okres Jablonec nad Nisou, Radostná pod Kozákovem, Dlouhý Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Liberci nasněžilo, nehod na silnicích zatím nepřibývá  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.