Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Silnice v Rochlici bude ještě několik dní vyfrézovaná

Silnice v Krejčího ulici v liberecké Rochlici nyní prochází nejnutnější rekonstrukcí. Pokud tamtudy jezdíte, ještě pár dní se musíte vyrovnat s vyfrézovanými úseky, které město posléze zazáplatuje. A pokud se ptáte, proč se vozovka neopraví celá, tak vězte, že příští rok se dočkáte. Teď ale bylo potřeba opravit nejhorší díry.

Na opravu komunikace Krejčího je vyčleněno pět velkých sklápěčů, které denně dovezou 100 tun směsi, a podílí se na ní 12 pracovníků technických služeb. „Práce probíhají za plného provozu. Silnice je zde vyspravována v rámci letní údržby, a město přijde její oprava na přibližně 600 tisíc korun, včetně oprav drobných výtluků tryskovou metodou. Nyní se frézuje úsek o délce 1200 metrů,“ vypočítala mluvčí magistrátu Zuzana Minstrová.

V roce 2015 by kompletní rekonstrukcí měla projít oblast kolem křižovatky Krejčího – Dobiášova – Pazderkova. „Kousek nad křižovatkou u benzínové pumpy bude v roce 2015 také vybudován nový přechod pro chodce, po němž volali místní obyvatelé,“ doplnila Minstrová.

Autoři

Štítky Liberec VI-Rochlice, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice v Rochlici bude ještě několik dní vyfrézovaná  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.