Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zima sbohem nedává, sněžit by mělo i v nížinách

Kdo s koncem února čekal příchod jara, nejspíš bude zklamán. Podle poslední předpovědi meteorologů si na příjemné teploty budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Celý tenhle týden by měl padat déšť se sněhem nebo jen sníh a to nejen na horách. Teploty se i nadále budou pohybovat lehce nad bodem mrazu.

V pondělí by mělo být na Liberecku až osm stupňů nad nulou. Meteorologové očekávají zataženo, déšť a postupně nad 800 metrů nad mořem sněžení. Odpoledne postupně převládající oblačno, přeháňky. Ojediněle bouřky. Večer přeháňky už jen místy, přecházející ve smíšené nebo sněhové i v nižších polohách. Na hřebenech hor se budou místy tvořit sněhové jazyky.

I v úterý by se měly teploty pohybovat mezi 4 – 7 stupni nad nulou. Bude oblačno až polojasno, ojediněle sněhové přeháňky, večer od západu přibývání oblačnosti a četnější sněžení. V polohách pod 500 metrů i srážky smíšené nebo dešťové.

Mírné ochlazení čekejme ve středu. Teploty do šesti stupňů Celsia očekávají meteorologové po celém Libereckém kraji. Celý den by mělo být navíc zataženo se sněžením, během dne postupně převládající oblačno, místy přeháňky.

Štítky Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zima sbohem nedává, sněžit by mělo i v nížinách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.