Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Educa Press Photo 2019: vyfoť svůj svět v práci nebo ve škole a vyhraj skvělé ceny

PR článek

Organizátoři veletrhu EDUCA si letos pro návštěvníky připravili několik novinek a jednou z nich je i první ročník soutěže EDUCA PRESS PHOTO, kterou pořádají ve spolupráci s Libereckou školou fotografie a známým libereckým fotografem Šimonem Pikousem. Soutěž je určena pro všechny amatérské fotografy bez omezení věku.

Hlavní téma soutěžePhoto Sapiens: Člověk a práce, učení, zábavajde ruku v ruce a hlavními cíli celého veletrhu EDUCA. Pokud rádi fotíte, zaměřte se na chvíli třeba na svůj svět ve škole nebo ve volném čase a ukažte nám, jak ho vidíte hledáčkem fotoaparátu. 

Fotografujte a vyhrajte jedinečný fotozážitek se skupinou Scooter

Každý může na EDUCA PRESS PHOTO 2019 soutěžit mimo jiné o fotozážitek na koncertě legendární skupiny Scooter, který se uskuteční 16. listopadu v Home Credit Areně. Vítězi bude umožněn vstup do zákulisí celého koncertu s foťákem v ruce a bude si tak moci vyzkoušet, jak probíhá focení velké akce, uvidí, co vše se v zákulisí odehrává, a užije si naprosto jedinečnou atmosféru. Vzhledem k tomu, že koncert u příležitosti 25. výročí vzniku skupiny proběhne ve velkém stylu a nebudou chybět ani světelné efekty, vítěz bude přítomen velkému množství neopakovatelných situací. Neméně lákavé budou i ceny jako například kurz od Liberecké školy fotografie, předplatné časopisu DIGI FOTO, ceny od FotoŠkoda, trofej od společnosti Lasvit, nadupané ceny od O2 včetně mobilních telefonů nebo stabilizátor pro mobily, který do soutěže věnovalo město Jablonec. Fotografie 10 vybraných finalistů budou vystaveny v průběhu veletrhu EDUCA na ochozu Home Credit Areny a po jeho skončení také v nákupním centru Forum Liberec. 

Své fotografie můžete do soutěže přihlásit až do 30. září na e-mailu photo@educaliberec.cz. Vyhlášení vítězů proběhne na veletrhu EDUCA 11. října přímo na hlavním pódiu na ploše Home Credit Areny. Detailní informace a přesná pravidla soutěže naleznete tady.

Celý veletrh EDUCA MYJOB Liberec 2019 se uskuteční od 10. do 12. října v Home Credit Areně a kromě tradičního představení škola a firem nejen z Libereckého kraje se každý návštěvník může těšit na zajímavý doprovodný program. Kromě vyhlášení vítěze EDUCA PRESS PHOTO si bude možné vyzkoušet například přijímačky nanečisto u společnosti Scio a mnoho dalšího.

Štítky educa, educa press photo, veletrh, vzdělání, soutěž, koncert, Home Credit, Home Credit Arena, Liberec, Lasvit, www.scio.cz, s.r.o.

Educa Press Photo 2019: vyfoť svůj svět v práci nebo ve škole a vyhraj skvělé ceny  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.