Počasí dnes11 °C, zítra11 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Školku v centru Liberce poškodila voda, bude měsíc uzavřená

Městská mateřská škola Nad Přehradou v centru Liberce bude zřejmě měsíc uzavřená. O víkendu ve druhém patře praskla přívodní hadička k toaletám a tekoucí voda poškodila stropy, stěny, podlahy i vybavení školky. Informaci dnes potvrdila mluvčí radnice Jana Kodymová.

"Třeba v kuchyni v přízemí bylo na podlaze 30 centimetrů vody," uvedla Kodymová. Výše škod se bude podle ní teprve zjišťovat. Zatím se nedá ani přesně určit doba, která bude potřeba k nápravě. Město odhaduje, že to potrvá asi měsíc. "Nejprve se musí školka vysušit. Jsou tam tři obrovské vysoušeče," dodala mluvčí radnice.

Do mateřské školy v Klášterní ulici chodí 50 dětí. "Rodiče nám vyšli vstříc a snažili se zařídit si hlídání," řekla ředitelka školky Lucie Opalecká. Ostatní děti se podařilo umístit do dvou okolních školek Jizerka a Sedmikráska, jedno oddělení budw mít školka Nad Přehradou k dispozici i na odloučeném pracovišti další školky v Klášterní ulici.

Zdroj: ČTK

Štítky Liberec, Jizerské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Školku v centru Liberce poškodila voda, bude měsíc uzavřená  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.