Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Pionýři digitálu přicházejí, tábořiště mají v Liberci

I v Liberci neustále vznikají stále nové projekty. Nedávno se představil projekt týkající se online světa s příhodným názvem Pionýři digitálu. Ten vznikl teprve nedávno v kancelářích SMWorks. Pionýři digitálu už za sebou mají první úspěšný přednáškový výstup.

Tento liberecký projekt vznikl na popud toho, že lidé z online světa v Liberci nemají základnu, kde by předávali své postřehy dalším pionýrům. Na první úspěšné přednášce pionýrů své vědomosti předávala Nikol Skočíková ze Socialsharks, téma bylo více než zajímavé – content na sociálních sítích.

Ovšem pro tentokrát se Pionýři rozhodli zaměřit na téma techničtějšího rázu, tj. na téma SEO a analýzy klíčových slov a pozvali Petra Bechyně z pražského Collabimu, aby posluchačům ukázal, jak efektivně analýzu klíčových slov využít v marketingu a proč se na ni často zapomíná.

Pokud tedy v úterý 20. října máte chuť potkat znalce ve svém oboru a podělit se s ním o své zkušenosti nebo máte jen chuť sbírat nové poznatky a zkušenosti, zastavte se v kancelářích SMWORKS na náměstí Českých bratří, kde bude přednáška od 18:30 probíhat.

Napsala Petra Minaříková

Štítky Liberec, projekt, přednáška, Bechyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pionýři digitálu přicházejí, tábořiště mají v Liberci  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.