Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Liberecký kraj má sedmý případ koronaviru. Mladý muž se vrátil ze zahraničí

Sedmý případ nákazy koronavirem ohlásila Krajská hygienická stanice. Podle ní jde o třiadvacetiletého muže z Českolipska, který se vrátil ze zahraničí.

„V současné době je v domácí izolaci a probíhá epidemiologické šetření,“ uvedla mluvčí Krajské hygienické stanice Zuzana Balašová.

Počet potvrzených případů nákazy koronavirem v Česku stoupl na 765. Ve čtvrtek přibylo 205 nakažených, což je dosud nejvyšší denní nárůst. Proti středečnímu nárůstu je to téměř dvojnásobek. Vyléčeni zůstávají už od pondělí tři pacienti. Testováno bylo v Česku přes 11 600 lidí.

Liberecký kraj má zatím sedm nakažených, šest bylo v zahraničí, jedna žena se nakazila od syna. Šest případů je na Jablonecku, umístění toho posledního hygiena nespecifikovala.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky koronavirus, nakažení, nákaza, Liberecký kraj, COVID-19, Krajská hygienická stanice, okres Česká Lípa, Česko, okres Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký kraj má sedmý případ koronaviru. Mladý muž se vrátil ze zahraničí  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.