Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Světově unikátní zařízení se nachází nově v Liberci, na klinice estetické medicíny Arendarska Care

PR článek

Znáte to. Chloupky, vousy, rostou nejvíce tam, kde nejméně chceme. Holíme je, trháme je voskem, cukrovou pastou, pinzetou apod. Stojí nás to čas, peníze, většinou i dost bolí. A stále to opakujeme.

Přitom existuje osvědčená metoda trvalého odstranění chloupků pomocí profesionálního laserového zařízení. Laserový paprsek je vysílán na chloupek a jeho pigment (melanin) jej absorbuje. Tato tepelná energie se poté přenese na vlasovou folikulu, která se tím zničí. 

Unikátní laser Primelase HR Excellence

Mezi světovými odborníky, lékaři a profesionály na epilaci, je považován za nejvýkonnější diodový laser s nejvyšším účinkem unikátní přístroj Primelase HR Excellence španělské společnosti Cocoon Medical. A přitom je známý tím, že je i bezbolestný. Navíc svou práci dělá tak efektivně, že nenachází nikde konkurenci. Optimální teploty pro zničení folikulu dosáhne ultra krátkým pulsem 3 ms jako jediný přístroj na světě. Přístroje s delšími pulsy neumí tak rychle zahřát chloupek, a proto se jim nedaří zničit všechny folikuly. Diodový aplikátor Primelase HR Excellence navíc disponuje výkonem 4800 W, což z něj dělá absolutní špičku mezi současnými nejvýkonnějšími diodovými lasery.

Blond lidé měli dlouhou dobu jistotu, že laserová epilace pro ně není, či nebude účinná, ale v případě Primelase HR Excellence to neplatí. Svým účinkem dokáže bez potíží řešit epilaci i těch nejsvětlejších chloupků a vousů.

Liberecká klinika estetické medicíny Arendarska Care

Tento epilační laser má bohužel i jedno nej, a to cenu. Proto jich v České republice najdete pouze 5, ale jeden z nich je zde v Liberci. Klinika estetické medicíny Arendarska Care tímto zařízením pomáhá přitom klientkám a klientům za nevídaně nízké ceny, které jsou vzájemně korektní pro pacienta i kliniku. S obdobnými cenami se běžně setkáte na klinikách v sousedním Polsku, kde je běžné v nejlepších klinikách dostat top kvalitu za konkurenceschopnou cenu.

Příklad: Horní ret 600 Kč, brada 600 Kč, podpaží 1200 Kč, bikiny 1200 Kč, lýtka včetně kolen 2400 Kč. A k tomu je vždy cenové zvýhodnění za balíček pěti procedur, které jsou u Primelase HR Excellence dostačující pro trvalou epilaci. Více zde.

Existují 3 základní druhy laserů, které se používají k epilaci

Diodový laser má vlnovou délku 808-810 nm, a je vhodný pro všechny typy chloupků a pleti. Alexandritový laser má vlnovou délku 755 nm, a je vhodný pro tmavé chloupky na světlé pleti. Neodymový – YAG laser má vlnovou délku 1064 nm, a je vhodný pro všechny typy chloupků na tmavé pleti.

Je známá též metoda IPL (Intense Pulsed Light), což ale není laser, ale využití širokopásmového světla k odstranění chloupků. Je vhodná pro všechny typy chloupků a pleti, ale je méně účinná než laserová epilace.

Bolestivost laserové epilace

Při laserové epilaci to závisí na několika faktorech, včetně typu chloupků, typu pleti a citlivosti osoby. Nejméně bolestivý typ laseru pro epilaci je ale diodový laser. Diodový laser má vlnovou délku 808-810 nm, která je dobře absorbována melaninem ve vlasech, ale zároveň je dostatečně bezpečná pro pokožku. Diodový laser také obecně disponuje účinným chladicím systémem, který snižuje pocit tepla a nepříjemné pocity.

Trvalá epilace neznamená, že je doživotní

Podle typu laseru, a především výrobce zařízení, je doporučováno pro trvalou epilaci několik sezení. Obecně platí, že je potřeba podstoupit na profesionálních zařízeních alespoň 6-8 ošetření v intervalu 4-6 týdnů. U Primelase HR Excellence jich většinou stačí 5.

Poněvadž pokožka je organismus, který se ale neustále obnovuje, a s obnovou vzniká prostor pro růst nových chloupků, tak se pro trvalý stav poté chodí na laserovou epilaci obvykle 1x ročně, právě pro udržení stavu pokožky bez chloupků.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky estetická medicína, laserová epilace, Arendarska Care, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Světově unikátní zařízení se nachází nově v Liberci, na klinice estetické medicíny Arendarska Care  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.