Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zážitkové Vánoce: Tipy na dárky, které potěší hned dvakrát

PR článek

Čtrnáct procent Čechů nakupuje vánoční dárky v průběhu celého roku, až pětina obyvatel pak nechává nákupy na poslední dva týdny před Vánoci. Šest procent lidí si pořizování šetří dokonce až na poslední dny před Štědrým dnem.

Ať už patříte do jakékoli ze zmíněných skupin nakupujících, dobrý tip na vánoční dárek se vždycky hodí. Tentokrát bychom se chtěli zaměřit na zážitkové dárky, které dokonce na základě studií přináší více radosti než hmotné dárky. Ty po čase začneme brát samozřejmě, nebo je přendáváme z místa na místo v případě, že je nevyužijeme, ale přijde nám vůči obdarovanému hloupé je vyhodit. Studie z roku 2014 přišla se závěry, že nejlepší pocit máme z dárků, ze kterých si odneseme zajímavou zkušenost, nebo se díky nim naučíme něco nového.

Takové vánoční dárky totiž potěší hned dvakrát: Při předání i samotném zážitku. Nemluvě o těšení se a vzpomínkách. Ty vydrží už napořád.

Adrenalin i pohoda pro všechny věkové kategorie

A od toho je tu liberecká zážitková agentura Adrop.cz, která za 16 let svého působení rozšířila nabídku na více než 600 zážitkových dárků a stále svou nabídku rozšiřuje. Na své si tu přijdou milovníci adrenalinu, pro které jsou připravené zážitky jako bungee jumping, tandemový seskok padákem nebo třeba let stíhačkou.

Stejně tak si tu ale užijí i klidné povahy, které dají přednost masáži, wellness pobytu nebo vyhlídkovému letu letadlem, balónem i větroněm. Dobře vybraný zážitek udělá radost ženám i mužům všech věkových kategorií. I děti nebo senioři si přijdou na své.

TOP zážitky, které táhnou i po letech

Mezi dlouhodobě nejprodávanější produkty patří vyhlídkové lety balonem a bungee jumping, který představuje takovou vstupní bránu do adrenalinových zážitků. Pokud byste tedy chtěli letos na Vánoce vsadit na jistotu, tady vedle nešlápnete. Jestli chcete výběru věnovat více času, projděte si dárkového průvodce, pomocí kterého vyberete dárek přesně povahy obdarované/ho.

Stavte se na liberecké pobočce

A protože je zážitkovka Adrop na severu doma, můžete vyzrát na přetížené dopravní společnosti a pro dárek se zastavit osobně na liberecké pobočce, ktera  se nachází jen kousek od radnice. Stačí si objednat zboží nebo poukaz na zážitek v dárkovém balení v e-shopu Adrop.cz a zvolit osobní vyzvednutí.

Tak šťastné a vysmáté!

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vánoce, vánoční dárky, Štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Zážitkové Vánoce: Tipy na dárky, které potěší hned dvakrát  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.