Aktuálně

Řidička na přechodu v Jablonci přehlédla chodkyni, těžce ji zranila více...

Tunel se po dlouhé opravě otevírá. Už příští rok ŘSD na průtahu chystá další omezení více...

Během víkendu se budou teploty držet nad nulou. Řidiče potrápí mlha více...

U Panské skály supermarket stavět nelze, ministerstvo potvrdilo zamítnutí výjimky více...

Udělejte si silvestrovskou klasiku. Vlašák

Udělat si domácí vlašský salát je jednoduché. Trvá to jen několik desítek minut a suroviny máte určitě doma. Tak vzhůru do toho, za chvilku bude mít mňamku. Recept je jednoduchý.

Uvařte si mrkev, celer a brambory. Množství zvolíte podle toho, kolik chcete mít salátu. Uvařenou zeleninu nakrájejte na nudličky a vložte do misky. K tomu přikrájejte kyselou okurku, na nudličky nebo kostičky a přihoďte libovolné množství sterilovaného hrášku (lze nahradit i mraženým, ale rozmraženým). Nakonec přidejte šunku nakrájenou rovněž na nudličky.

Směs zamíchejte a dochuťte. Přidejte sůl, bílý pepř, worcestrovou omáčku, plnotučnou hořčici a majonézu. Podle chuti můžete přidat trochu cukru nebo octu. Všechno zamíchejte dohromady a je to.

Hezkého Silvestra a dobrou chuť!

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky salát, zelenina, mrkev, sůl, celer, šunka, brambor, cukr, majonéza, hořčice, silvestr

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.

Pošli tip na kulturní akci

Publikace zaslané kulturní či sportovní akce není garantována a vždy o publikaci rozhoduje redakce.
Zasláním tipu do redakce zároveň deklaruji, že mám svolení s užitím fotografie.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami, etickým kodexem a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.