Středa, 4. listopadu 2020, 11:12
Rybí pomazánka ze Skyru? Že to zní dobře? A stejně tak chutná! Nemluvě o následné sladké tečce, kdy jsme si v redakci užili mražený Skyr jogurt. Ale od začátku…
Čtvrtek, 9. srpna 2018, 16:17
Tučná, masitá nebo nevýrazná jídla jsou rázem pikantnější, když se k nim přidá hořčice. K její výrobě nejsou konzervanty nutné, přesto je někteří výrobci přidávají. Časopis dTest otestoval 16 plnotučných hořčic a zjistil, že obsah cukru a tuku u...
Sobota, 2. prosince 2017, 14:01
Nadějná kuchařka Lenka Lehká z obchodní akademie, Hotelové školy a SOŠ, Turnov je jednou z 15 finalistů 5. ročníku celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare. Finalisty přivítá 7. prosince 2017 gastro studio Chefparade+. Školy a...
Čtvrtek, 1. června 2017, 09:32
Pět řemeslníků či výrobců nově získalo pro své výrobky značku Regionální produkt Českého ráje. Pyšnit se jí mohou například bylinkové sirupy, dřevěné mísy a lžíce, omáčky, mouky, ale i osiva. Certifikáty uděluje již desátým rokem Sdružení Český ráj.
Neděle, 22. ledna 2017, 07:40
S novým rokem konečně přírodu ovládla paní Zima. Sníh zkrášlil krajinu, mráz ozdobil okna, ale člověk by se rád zahřál. Jenže jak, bez tří vrstev svetrů a bez alkoholu? Stačí lehce obohatit jídelníček o několik zahřívacích potravin.
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.