Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

S felicií dostal na mokru smyk a havaroval. Od nehody utekl, byl opilý

Dvě hodiny pátrali policisté po řidiči, který v sobotu pět minut před polednem havaroval v Železném Brodě. Po nehodě totiž utekl a schoval se doma. Jenže právě tam ho policie vypátrala. A důvod jeho útěku? Alkohol, ještě ve 14 hodin měl 2,25 promile.

„Jel Masarykovou ulicí ve směru na centrum města, kde při průjezdu prudké levotočivé zatáčky dostal s vozem vlivem nepřiměřené rychlosti na mokrém povrchu vozovky smyk, na navýšeném chodníku narazil do sloupu veřejného osvětlení, v jízdě pokračoval po chodníku a následně sjel vlevo na vozovku, kde zůstal stát,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Dál už jet nemohl, protože auto bylo nepojízdné, a tak se dal na útěk.

Jenže policisté ho našli o dvě hodiny později u něj doma. „Provedenou dechovou zkouškou v jeho dechu naměřili hodnotu alkoholu 2,25 promile,“ dodala mluvčí.

Při nehodě se nikdo nezranil, předběžná výše způsobené škody je 15 tisíc korun. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří případ i nadále šetří, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela Sochorová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Železný Brod, alkohol, havárie, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S felicií dostal na mokru smyk a havaroval. Od nehody utekl, byl opilý  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.