Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Rozzuřený mladík vyhrožoval svému otci. V naštvání vylezl na lampu veřejného osvětlení

Až rok za mřížemi hrozí šestadvacetiletému muži z Jablonce nad Nisou, který před několika dny hrozil svému otci napadením. Mladíka rozhněvalo, že mu otec nechtěl dát peníze a léky na bolest. Proto ho začal urážet, vyhrožovat mu a nakonec mu začal kopat do auta. V agresivním chování nepřestal ani po příjezdu policistů.

„V tomto jednání navíc pokračoval ještě za přítomnosti policistů, kteří na místo události přijeli. Ti ho nakonec zadrželi. Na svobodu byl podezřelý propuštěn až po provedených úkonech. Nyní mu tak hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Konflikt vznikl poté, co mladík zvonil u otcova bytu a požadoval po něm peníze a léky na bolest. „Poté co mu otec odmítl předat požadované peníze, podezřelý zareagoval tak, že mu začal zběsile nadávat a hrozit, že ho zmlátí a zmlátí. Dále před domem začal kopat do otcova zaparkovaného vozidla a následně pokračoval tím, že vylezl na lampu veřejného osvětlení do výše prvního patra,“ uzavřela mluvčí. Muž poté skončil v rukou policistů.

Foto Jan Luxík

Štítky Jablonec nad Nisou, policie, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozzuřený mladík vyhrožoval svému otci. V naštvání vylezl na lampu veřejného osvětlení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.