Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj chtěl uhodit pokladní, facku nakonec slízla zákaznice

Nevídaná podívaná se naskytla návštěvníkům obchodního domu v Jablonci nad Nisou. Prodavačka se zákaznicí se snažily zadržet utíkajícího zloděje a došlo i na facku.

Sedmadvacetiletý zloděj asi dbá na ústní hygienu, protože se rozhodl ukrást hlavici k zubnímu kartáčku. Vyhlédnutý předmět ukryl fikaně pod bundu a doufal, že se zbožím v hodnotě 889 korun nepozorovaně odejde.

„Muž sice bez placení prošel kolem pokladen, jenže jeho chování si všimla zaměstnankyně obchodu. Ta si na pomoc přivolala kolegyni,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Právě táto kolegyně se ještě s jednou zákaznicí pokoušela zlodějíčka chytit. Mladý muž se ale nehodlal jen tak vzdát.

 A tak se pokusil při útěku uhodit prodavačku. „Otevřenou dlaní ale minul a uhodil zmíněnou zákaznici, která se snažila prodavačce pomoci,“ komentovala mluvčí. Zákaznice skončila kvůli ráně do obličeje na zemi a zloděj nakonec přeci jen utekl. Cestou ale ukradené zboží vytratil a navíc ho policisté stejně dopadli. 

Ti mu také sdělili podezření ze spáchání trestných činů krádež a výtržnictví, za které mu hrozí až dva roky za mřížemi.

Foto Policie ČR

Štítky krimi, Jablonec, zloděj, krádež, Jablonec nad Nisou

Zloděj chtěl uhodit pokladní, facku nakonec slízla zákaznice  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.