Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladík válel sudy po ulici a tvrdil, že je Neo z Matrixu. Skončil na policejní služebně

Velmi netradiční setkání zažila hlídka českolipských strážníků, když během jedné říjnové noci potkala mladíka v ulici 28. října. Jeho chování strážníkům napovědělo, že je něco v nepořádku.

Když totiž strážníci na ulici mladíka potkali, zničehonic se skácel na zem. „Strážník okamžitě přispěchal mladíkovi na pomoc. Ten ale začal válet na chodníku sudy, takže strážníkům již bylo jasné, že je pod vlivem alkoholu nebo návykových látek,“ komentovala mluvčí městské policie Eva Vlastníková.

Po chvíli asi mladého muže válení sudů přestalo bavit, tak začal lézt po čtyřech a když po něm hlídka chtěla občanský průkaz, tak se dokonce dal na útěk. „Jeho úprk ale netrval dlouho. Když se v Purkyňově ulici snažil přelézt plot u silnice, dostihl ho strážník,“ komentovala Vlastníková. Mladík ale ani přesto nehodlal odhalit svou totožnost a místo toho tvrdil, že je Neo z Matrixu.

Nakonec s pomocí donucovacích prostředků skončil na policejní stanici. „Cestou se mladík probral, dokonce se za své chování omluvil a vysvětlil, že je nemocný a nesmí pít alkohol, jenže se toho pravidla nedržel,“ dodala mluvčí. Poté, co s ním policisté na místě vyřešili přestupek, se vydal mladík domů.

Foto MP ČL

Štítky strážníci, městská policie, Českolipsko, alkohol, š

Mladík válel sudy po ulici a tvrdil, že je Neo z Matrixu. Skončil na policejní služebně  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.