Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Narazil do lyžaře před sebou a ujel. Policisté pátrají po nezodpovědném sportovci

Policisté z Libereckého kraje hledají lyžaře, který si užíval včera ráno zimní radovánky na sjezdovce v Rokytnici nad Jizerou. Jenže při rychlé jízdě srazil před sebou jedoucího lyžaře a navíc od nehody odjel.

Krásná lyžovačka pro sraženého lyžaře opravdu nedopadla šťastně. „Z místa byl s těžkým zraněním převezen do jilemnické nemocnice,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Sochorová. Druhý lyžař ale na místě nesetrval a místo toho pokračoval v jízdě.

Ke střetu lyžařů došlo v sobotu v čase od 8:40 do 8:45 v areálu Horní domky v Rokytnici nad Jizerou. „Sražený lyžař právě projížděl modrou sjezdovou dráhu u vleku Zlomený v místě rozdvojení sjezdovky,“ komentovala Sochorová.

S jakýmikoliv informacemi k tomuto případu nebo totožnosti hledaného muže sdělte prostřednictvím linky 158 nebo návštěvou na kterékoliv policejní služebně.

Policistům se podařilo zjistit, že se jedná o muže kolem pětatřiceti, světlé pleti s výškou mezi 180 a 190 cm. „Muž byl mohutné postavy okolo 110 kg a tvář měl pokrytou strništěm,“ informovala mluvčí. Na sobě měl černou helmu, modré brýle, zimní černou barvy s modrými, zelenými a hnědými čtverci a černé kalhoty. Oproti tomu lyže měly jasně zelenou barvu.

Muž navíc od zraněného lyžaře odjel i přesto, že ho několik další lidí vyzvalo k prokázání své totožnosti. Celým případem se nyní zabývají rokytničtí policisté společně se semilskými kriminalisty.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky pátrání, nehoda, lyžování, Rokytnice, Semilsko, lyžař, Rokytnice nad Jizerou, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Narazil do lyžaře před sebou a ujel. Policisté pátrají po nezodpovědném sportovci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.