Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Čmárali na dům liháčem. Vandaly zkrotili až strážníci

Street art může mít hodně podob a třeba takové graffiti je otázkou vkusu. V některých případech ale nejde o umění ani při největším přimhouřením obou očí.

Třeba jako v případě dvou mužů na Českolipsku. Jeden z nich vznikl u dvojice mužů, kteří v odpoledních hodinách v ulici Malá na fasádě cizího domu chtěli ukázat, že do školy chodili, umí i číslovky a dokonce zvládnou jedno z nejznámějších anglických slovíček,“ sdělila mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Takové chování se samozřejmě nelíbilo kolemjdoucím, kteří zavolali městskou policii. Ta neměla problém osmatřicetiletého muže zadržet. Druhý muž sice z místa utekl, ale po chvilce se se strážníky opět shledal. Jeho kumpán sice z místa před příjezdem strážníků zmizel, ale během několika minut dal o sobě vědět v ulici Barvířská. Dotěrné a agresivní chování sedmadvacetiletého muže patřičně naštvalo oznamovatelku, která na jeho chování upozornila na tísňové lince 156,“ komentovala Vlastníková.

Jak se ukázalo, jednalo se o dalšího z umělců. Oba muži nyní čelí obvinění ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto mucl.cz

Štítky vandalové, Českolipsko, městská policie, strážníci, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čmárali na dům liháčem. Vandaly zkrotili až strážníci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.