Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidička na Semilsku spadla s autem do náhonu elektrárny, zemřela

Řidička na Semilsku spadla s vozidlem do náhonu vodní elektrárny. Na místě nehody devětatřicetiletá žena zemřela. K určení příčin smrti byla nařízena soudní pitva. Nehoda v katastru obce Benešov u Semil se stala v sobotu ve 21:00. Dnes o tom informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Řidička s vozidlem Citroen Berlingo jela podle mluvčí po silnici druhé třídy ve směru od Semil do Jilemnice, kde při průjezdu levotočivé zatáčky vyjela z dosud nezjištěných příčin na pravou krajnici, narazila do ocelového svodidla a s vozem spadla pod úroveň vozovky. „Tam ještě poškodila oplocení vodního náhonu vodní elektrárny a následně do tohoto náhonu s vozidlem spadla. Vozidlo bylo pod vodní hladinou zcela zatopeno," uvedla Sochorová.

K určení příčiny smrti byla nařízena soudní pitva. Okolnosti události nadále vyšetřují kriminalisté. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti.

V sobotu došlo i ke dvěma dalším vážným nehodám. V noci na sobotu havaroval na silnici I/13 řidič, kterého museli z auta vystříhávat hasiči. Na místě zasahovaly čtyři jednotky hasičů.

K další nehodě pak došlo během soboty v obci Bohumileč, kam vyjely svě jednotky hasičů. Osobní auto tam čelně narazilo do sloupu. Jednu osobu převezli do nemocnice záchranáři.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky nehoda, úmrtí, Semilsko, okres Semily, silnice, Benešov u Semil, Semily, Citroën Berlingo, Jilemnice, Liberecký kraj, Bílý Kostel nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička na Semilsku spadla s autem do náhonu elektrárny, zemřela  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.