Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Exmanželé se hádali kvůli venčení psa. Muž po strážnících požadoval kamerový záznam

Péče o domácí mazlíčky zahrnuje spoustu radostí ale také starostí. U psa jde zejména o časté venčení. Určitě v řadě domácností dochází ke konfliktu kvůli tomu, že se někomu se psem nechce. V tomto případě to ale bylo přesně naopak.

Strážníci tak tento případ jistě zahrnou mezi ty bizarní. Lidé před opatřeními měli možnost vzdálit se, odejít, uniknout z mnohdy třaskavého prostředí, a tím upustit páru. Spory by nebyly tak vyhrocené,“ komentovala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

A až neuvěřitelně vygradoval i spor starších exmanželů, kteří si dle slov mluvčí šli po krku kvůli jejich psovi. Místo toho, že by jeden na druhého svalovali povinnost jít se psem ven, hádali se kvůli tomu, že ven chtěli oba. Jejich problém je přesně opačný: kdo už venčit byl, tak už nesmí. Jinými slovy, nikdo nesmí venčit psa vícekrát než ten druhý,“ popsala Vlastníková.

Muž se dokonce obrátil na městskou policii s tím, že chce kamerový záznam. Tím chtěl své bývalé ženě dokázat, že se psem venku nebyl a tudíž je na řadě. Jenže dle městské policie nemá občan nárok na poskytnutí záznamů z městského kamerového systému. „Zároveň se mu strážníci snažili vysvětlit absurditu celé situace,“ dodala mluvčí. Nicméně obsluha se na záznamy podívala a dala muži za pravdu, že se psem v daném časovém úseku opravdu venku nebyl. Tím se vše uzavřelo a dotyčný se daleko klidnější vrátil domů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Českolipsko, městská policie, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Exmanželé se hádali kvůli venčení psa. Muž po strážnících požadoval kamerový záznam  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.