Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Podnapilý muž se snažil dostat do očkovacího centra. Chtěl vakcínu

V současné době řada lidí netrpělivě čeká na očkování proti onemocnění COVID-19. V ideálním případě vyplní registraci, vyberou si termín a počkají. Zcela jinak to ale vyřešil sedmapadesátiletý muž z Českolipska. Ten se pod vlivem alkoholu dožadoval očkování okamžitě.

Muž přišel do očkovacího centra v kulturním domě Crystal, kde se domáhal vakcíny. Neměl roušku ani respirátor, zato měl dost upito, což bylo nejen cítit, ale také poznat z artikulace a pohybů,“ sdělila mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Přítomný strážník muže požádal, aby si dýchací cesty zakryl nebo místo opustil. Na to ale začal padesátník pod vlivem reagovat arogantně. „Velmi hrubě nadával a žádost o prokázání totožnosti odmítl, řekla Vlastníková. Nejenže se muž choval nevhodně, ale také tím znepokojoval ostatní návštěvníky očkovacího centra.

Na místo tak dorazila hlídka městské policie. A protože chování muže gradovalo, nezbývalo než ho odvést na policii, kde byla zjištěna jeho totožnost. Přestože bylo jasné, že je pod vlivem, odmítl se podrobit dechové zkoušce. A z oddělení si to chtěl znovu namířit do centra a získat konečně vakcínu. Hlídka městské policie proto vyjela, aby mu zabránila v dalších scénách před čekajícími lidmi. Do očkovacího centra už ho nepustili, on se tam chvíli snažil dostat opět bez roušky, nakonec však svoji snahu vzdal. Jeho konání bude mít dohru u správního orgánu, dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP LBC

Štítky Českolipsko, očkování, opilec, očkovací centrum, vakcína, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Kučera

Jo, jakože první tam byl neschopný strážník, pak teprve přijela hlídka MP, a pak teprve Policie? Hergot, kolik těch útvarů pomalého nasazení tu vlastně máme? Strážník jakože ochranka ze sámošky, nebo MP neschopný čelit poměru 1 ku 1 opilému? Nebo scénu popisuje jen pitomé tele z doslechu? Fakt prdel :-D

Pátek, 14. května 2021, 13:37Odpovědět

Podnapilý muž se snažil dostat do očkovacího centra. Chtěl vakcínu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.