Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Blbe, parkuješ jako pako! Žena si vybila frustraci, nemohla vyjet z parkoviště

Nejspíš se vám to už stalo taky. Chcete vyjet z parkoviště, jenže kvůli špatně zaparkovanému autu to prakticky nejde. Žena na sídlišti v České Lípě při podobné situaci na špatně zaparkované auto napsala rtěnkou vzkaz, jenže to viděla jeho majitelka a ta zavolala strážníky.

Řidič se snažil vyjet, s čímž mu pomáhala spolujezdkyně. To se jim nakonec povedlo, na špatně zaparkované auto ale poté žena napsala „Blbe, parkuješ jako pako!“

Jenže celou situaci z okna domu sledovala majitelka auta a ta zavolala strážníky. „Strážníci dohledali všechny zúčastněné, přičemž se dověděli, že na parkovišti stálo zaparkované auto tak, že další nemohlo vyjet,“ uvedla mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Autorka vzkazu strážníkům vysvětlila, že přes své potíže policii nevolali, jen si svou frustraci vybila tímto (pro ni neškodným) způsobem. „Kdo bude za co zodpovědný, rozhodne až správní orgán, neboť žena s popsaným autem se obrátila oficiální cestou na městský úřad se žádostí o dořešení věci,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Česká Lípa

Štítky parkování, Česká Lípa, strážníci, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nikita Radanovicz

To je inteligence teda. Ne že by šla a to auto posunula, když vidí jak se s tím jiní marně mordují, ale ještě se jim ignoransky směje za záclonou a nakonec na sebe zavolá strážníky. Já bych ji napařil, za špatné parkování a příště by už nevolala a raději by přeparkovala. Mimochodem na sídlišti neparkuje nikdo správně, takže důvod dát pokutu jistě je.

Pátek, 16. července 2021, 21:32Odpovědět

Vaclav Zitka

Sama na sebe zavolala policii, že by to byla blondýna...

Pátek, 16. července 2021, 20:23Odpovědět

Evžen Augusta



Evžen Augusta

"Jenže celou situaci z okna domu sledovala majitelka auta a ta zavolala strážníky. " ...... " dále rozhodne až správní orgán, neboť žena s popsaným autem se obrátila oficiální cestou na městský úřad se žádostí o dořešení věci,“ "

Ale že by rovnou šla a umožnila "TĚM VANDALŮM" odjet, to ji nenapadlo, jen v klidu, možná zpoza záclony pozorovala, jak se tam moří aby nikoho nenabourali. tak doufám, že ji to "městský úřad" pořádně vysvětlí.

Pátek, 16. července 2021, 17:53Odpovědět

James Bond

MP ať si pořídí z US monstertruck a může s ním začít řidiče vychovávat. Pár přejetí po střeše a neschopní řidiči raději přesednou na MHD.

Pátek, 16. července 2021, 16:44Odpovědět

Radek Mrázek

To chce nalepit na čelní a boční skla ty velké samolepky co nejdou sloupnout, co se po kousíčkách trhá papír ! To škola jako hrom.....Ideální je i namazat zrcátka a kliky vazelínou ! Garantuji Vám, že příště už takhle parkovat nebude a všeobecně si dají pozor ! Je to výchovné a FUNGUJE to !

Pátek, 16. července 2021, 13:13Odpovědět

Jiří Černý

A bude souzena za: a)- poškození cizí věci, b) - výtržnictví c) - prozrazení údajů GDPR

Pátek, 16. července 2021, 12:43Odpovědět

Blbe, parkuješ jako pako! Žena si vybila frustraci, nemohla vyjet z parkoviště  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.