Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Policie hledá ženu s kočárkem a mladého muže. Mohli by objasnit krádež v centru Liberce

Liberečtí policisté pátrají po mladé dvojici, kterou zachytily bezpečnostní kamery na Soukenném náměstí v Liberci. Právě mladá žena nebo její pánský doprovod by mohli pomoci objasnit případ krádeže, ke kterému zde došlo 8. června krátce po 15. hodině.

Ke krádeži došlo na předzahrádce rychlého občerstvení. „Majitelka zde ponechala bez dozoru svůj batoh,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Záhy tak o celý batoh včetně finanční hotovosti a platebních karet přišla.

Kamera zachytila nedaleko místa činu ženu mezi dvaceti a třiceti lety s kočárkem. Doprovázel ji podobně starý muž. „Svědectví ženy by mohlo policistům výrazným způsobem pomoci k odhalení a dopadení pachatele krádeže, komentoval Robovský.

Policie žádá veřejnost, aby informace o hledané dvojici, předali lidé na linku 158 nebo navštívili služebnu Obvodního oddělení Liberec – centrum.

Žena měla blond vlasy stažené do culíku a oblečena byla do růžového tílka a maskáčových kraťasů. Ze Soukenného náměstí mířila na terminál Fügnerova. Doprovázel jí muž v obdobném věku. Muž měl tmavší, na krátko střižené vlasy.
Na sobě měl světle šedé nebo světle modré tričko s bílým motivem na prsou. Mladý muž měl na sobě džínsové kraťasy modré barvy a bílo-černou plátěnou obuv,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Liberecký, policie, pátrání, krádež, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

To snad někdo očekává,že příslušníci státem chráněného etnika,kteří se zúčastnili uvedené krádeže,se sami přihlásí na policii?

Pondělí, 19. července 2021, 20:06Odpovědět

Policie hledá ženu s kočárkem a mladého muže. Mohli by objasnit krádež v centru Liberce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.