Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

V červnu došlo k napadení cestující v tramvaji. Policie nyní hledá svědky

Policisté hledají svědky, kteří by mohli pomoci objasnit napadení, ke kterému došlo 16. června v přeplněné tramvaji v centru Liberce.

K incidentu mělo dojít po jedné hodině odpolední v zaplněné tramvaji č. 3, která právě přijížděla z Lidových sadů do centra města. „Při vystupování byla napadena jedna z cestujících ze strany dosud neustanovených osob,informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podle záznamů z kamer nyní policisté pátrají po svědcích, kteří by mohli celý případ objasnit. Uvítají ale i výpovědi dalších případných svědků. Pokud poznáváte osoby na fotografiích nebo jste cestovali v uvedenou dobu tramvají číslo 3 a viděli jste celý incident, při němž byla fyzicky napadena mladá dívka, ozvěte se nám na linku 158 nebo navštivte služebnu Obvodního oddělení Liberec – centrum, vyzval mluvčí.

Liberečtí policisté pátrají po štíhlé ženě s delšími hnědými vlasy. V době incidentu byla oblečená do růžového trička s bílými pruhy, jeansových kraťasů a červených sportovních bot. Dále hledají muže s blond vlasy sčesanými dozadu, po stranách měl vlasy vyholené. Oblečený byl do černého trička s nápisem a černých jeansových kalhot. „Zároveň o spolupráci žádáme dalšího důležitého svědka, muže s hnědou kšiltovkou, oblečeného do černého trička a černých plátěných kalhot,“ dodal Robovský. Výpovědi svědků mohou policii pomoci při dopadení viníka, který se patrně dopustil protiprávního jednání se znaky výtržnictví.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, Liberec, policie, tramvaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Salaam Turista

Ano, Liberecká policie ČR je kapitola sama pro sebe, to že tyhle tři vysmažený fetky, který se pohybují po centru města každý den, jsou pro ni absolutní neznámou o lecčem vypovídá.

Čtvrtek, 2. prosince 2021, 17:47Odpovědět

Tak milé děti, kdybyste to nechápali: Červen má pořadové číslo 6. Prosinec má pořadové číslo 12. Policisté si po šesti měsících vzpomněli, že by mohl zkusit najít svědky přes (ne)libereckou pindu. A jaké je poučení z téhle bajky či balady? Pomáhat a chránit. Blbost, zoufalost, neschopnost.

Čtvrtek, 2. prosince 2021, 13:08Odpovědět

V červnu došlo k napadení cestující v tramvaji. Policie nyní hledá svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.