Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Lučanech srazilo auto ženu, která šla po přechodu. V nemocnici svým zraněním podlehla

Včera večer došlo ke střetu osobního automobilu a chodce v Lučanech nad Nisou na Jablonecku. Sražená žena následně svým zraněním podlehla.

K nehodě došlo krátce před sedmou hodinou večerní v Lučanech u prodejny potravin. „Tehdy sedmapadesátiletá žena přecházela přechod pro chodce,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Při přecházení ji srazilo vozidlo typu SUV značky Suzuki, které řídila pětačtyřicetiletá žena. „SUV k přechodu přijelo ze směru od Tanvaldu a paní přecházela po přechodu k pekárně,“ přiblížila Baláková. Sražená žena utrpěla vážná zranění, se kterými byla převezena v kritickém stavu do liberecké nemocnice. Zde bohužel zraněním podlehla.

Případem, který na několik hodin uzavřel silnici první třídy č. 14, se nyní zabývají kriminalisté.

Páteční počet obětí dopravních nehod v Česku tak stoupl na šest, což překonalo nejtragičtější dny loňska. Loni bylo v nejtragičtějších dnech roku zaznamenáno při dopravních nehodách na silnicích pět mrtvých. Takových dní bylo v roce 2021 celkem šest. Letos se v pátek 14. ledna stalo celkem pět smrtelných nehod, při nichž zemřelo šest lidí. Při třech z těchto tragických nehod zemřeli lidé po vyjetí auta mimo silnici. Ve dvou případech policisté uvedli, že vozovka byla kluzká.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Rudolf Kožený

Štítky policie, nehoda, úmrtí, Lučany, Jablonecko, Lučany nad Nisou, úraz, silnice, okres Jablonec nad Nisou, Suzuki, Krajská nemocnice Liberec, Tanvald, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Lučanech srazilo auto ženu, která šla po přechodu. V nemocnici svým zraněním podlehla  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.