Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Auto zavadilo zrcátkem o chodce, který se zranil. Řidiče hledá policie

Ke střetu vozidla s chodcem, při kterém se zranil chlapec, došlo ve středu 5. ledna v Horní Libchavě na Českolipsku. Policisté hledají řidiče i případné svědky incidentu.

„Kolem půl sedmé večer projížděl obcí dosud nezjištěný řidič neznámého osobního vozidla ve směru na Českou Lípu,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková. V levotočivé zatáčce zavadilo zrcátko automobilu o čtrnáctiletého chlapce, který šel po levém okraji vozovky ve směru na Volfartice.

Řidič na místě zastavil, aby zjistil, zda není chlapec zraněný. „Potom, co dostal uspokojivou odpověď, pokračoval v jízdě dál. Když ale došel mladík domů, stěžoval si na bolesti,“ komentovala Baláková. Matka tak chlapce odvezla do nemocnice, kde ho lékař hospitalizoval.

Policisté nyní neznámého řidiče, který jel starším tmavým vozem nejspíše tovární značky Škoda Felicia, hledají. Uvítají také výpovědi případných svědků. „Žádáme je, aby se nám ozvali na linku 158,“ dodala mluvčí policie. Dle ní by mohly pomoci také záznamy z palubních kamer.

Ohodnoť článek

Foto pixabay

Štítky Liberecký, chodec, nehoda, Českolipsko, Horní Libchava, okres Česká Lípa, Česká Lípa, Volfartice, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto zavadilo zrcátkem o chodce, který se zranil. Řidiče hledá policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.