Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dvojici mužů hledá policie. Mohli by pomoci objasnit krádež

Liberečtí policisté vyšetřují případ, při kterém došlo ke zneužití platebního prostředku. V souvislosti s ním pátrají po dvojici mužů, které zaznamenaly kamery.

Muži jsou důležitými svědky, kteří by policii mohli pomoci dopadnout neznámého pachatele. „Pachatel nebo pachatelé z prodejny secondhandu v Pražské ulici v Liberci odcizili peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartou,“ informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

K incidentu došlo v pondělí 10. ledna krátce po páté hodině odpolední. Zloděj následně s odcizenou kartou nakoupil v různých prodejnách a způsobil tak škodu ve výši bezmála tři tisíce korun. „Uvedení svědci se právě v době, kdy došlo k případu, nacházeli v blízkosti prodejny,“ komentoval Robovský.

Neznámému pachateli hrozí za přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku až dva roky za mřížemi. „Případné informace poskytněte policii prostřednictvím linky 158 nebo na kterékoli služebně,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Liberecký, policie, krádež, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojici mužů hledá policie. Mohli by pomoci objasnit krádež  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.