Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

V květnu na silnicích v Libereckém kraji zemřel jeden člověk, muž nepřežil čelní střet u Bohatic

V květnu zemřel při dopravních nehodách na silnicích v Libereckém kraji jeden člověk, stejně jako loni v tomto měsíci. Loni i letos si nehody od začátku roku v kraji vyžádaly čtyři životy.

Tragická byla letos v květnu nehoda u Bohatic na Českolipsku o uplynulém víkendu. Při čelním střetu dvou osobních aut v zatáčce na silnici II. třídy zemřel po převozu do nemocnice jeden z řidičů.

V květnu se stalo 383 nehod, což je o 28 méně než loni. Při nehodách byli letos v květnu čtyři lidé těžce zraněni a 102 lehce, loni čtyři těžce a 103 lehce.

Nehoda v Bohaticích

Sobota, 28. května 2022, 08:46

Nehoda v Bohaticích
Nehoda v Bohaticích

Za prvních pět měsíců letošního roku se stalo v kraji 1758 dopravních nehod, při nichž utrpělo těžké zranění 13 lidí a 335 lehké. Za loňský začátek ledna až konec května policisté evidují 1722 nehod s 332 zraněnými, z toho u 14 lidí bylo těžké.

Nejčastější příčinou letošních květnových nehod bylo nepřizpůsobení jízdy okolnostem, druhou nejčastější příčinou bylo nedání přednosti. Nejvíce nehod se stalo pátek 20. května, celkem 22.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hasiči Mimoň

Štítky ČR, nehoda, automobilová, květen, 2022, Liberecký, TABULKA, silnice, havárie, Liberecký kraj, Bohatice, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V květnu na silnicích v Libereckém kraji zemřel jeden člověk, muž nepřežil čelní střet u Bohatic  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.