Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V baru se popraly přiopilé ženy, jedna skončila na ošetření v nemocnici

Dvě hodiny po půlnoci, před pár dny, řešily konflikt mezi sebou ženy rvačkou v jednom z českolipských barů. Na pomoc zavolala svědkyně strážníky, neboť při rvačce opilá dívka kopala do ženy ležící na zemi.

Strážníci zjistili, že incident měly mít na svědomí tři dívky, které posléze někam odešly. A tak zatímco se zraněná žena nechávala ošetřit v nemocnici, strážníkům se povedlo trojici dívek v nočních ulicích najít.

Jedna z trojice, devatenáctiletá žena potvrdila, že měla konflikt se starší návštěvnicí baru, kdy ji napřed napadla slovně, pak ji udeřila. Devatenáctiletá dívka ji na oplátku povalila na zem a pak do ní kopla,“ popsala mluvčí Městské policie v České Lípě Eva Vlastníková.

Strážníci dali děvčeti dýchnout, čímž potvrdili své podezření, že agresivitu mohl vyvolat alkohol. Nadýchala 0,9 promile. Kromě toho zbylé dvě dívky rovněž jevily známky podnapilosti. Navíc útočnice ke všemu čelí podezření, že podala alkohol osobě mladší 18 let. Událost tak bude mít dohru.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky konflikt, alkohol, rvačka, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V baru se popraly přiopilé ženy, jedna skončila na ošetření v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.