Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Cestou k přítelkyni vykradl trafiku, odnesl cigarety i losy. Ty nakonec přišel vrátit

Policie vyšetřuje případ vykradené trafiky v České Lípě, který má na svědomí sedmadvacetiletý Liberečák. Ten momentálně v Lípě bydlí na sídlišti Špičák u přítelkyně a cestou k ní ho napadlo, že by trafiku mohl vykrást.

„Do protokolu po zadržení uvedl, že ho cestou ke své přítelkyni napadlo vykrást trafiku, kterou právě míjel. Za užití hrubé síly se mu podařilo vniknout dovnitř a odcizit zde 240 krabiček cigaret značek Marlboro, Davidof a Red. Kromě toho si do batohu naházel také 29 losů Rentiér, VIP Rentiér a Horoskop a odešel domů ke své partnerce,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Jenže tím to neskončilo, u přítelkyně jej podle Balákové tížilo svědomí, že by krádeží losů způsobil majiteli vysokou škodu. „A tak je zase téže noci odnesl zpátky na místo činu, bez ohledu na to, jaký náhlý blahobyt by mu případná výhra mohla zajistit. Vykompenzoval si to tím, že tu při druhé návštěvě sebral ještě dvě bagety a několik krabiček cigaret,“ dodala mluvčí.

Policistům se muže podařilo vypátrat za tři dny, obvinili jej z krádeže. Podle majitele trafiky způsobil škodu za více než 45 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, trafika, vloupání, česká lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestou k přítelkyni vykradl trafiku, odnesl cigarety i losy. Ty nakonec přišel vrátit  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.