Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté hledají důležitého svědka. Nepoznáváte muže z fotografie?

Tenhle muž, kterého vidíte na fotografii, by mohl být pro policisty důležitým svědkem. Nepoznáváte ho? Jabloneckým mužům zákona by mohl pomoci odhalit zloděje, který si přivlastnil pět tisíc korun zapomenutých v bankomatu v jabloneckém Mšeně. Svědka zachytila bezpečnostní kamera v obchodě Kaufland.

Peníze zapomněl muž ve vydavači hotovosti 29. června ve 13:26. „Když si celou věc uvědomil a po pěti minutách se na místo výběru vrátil, žádné peníze tam již nenašel. Neznámý pachatel si tedy přisvojil cizí věc, kterou našel,“ dodala mluvčí policie Dagmar Sochorová.  

Jablonečtí policisté si na kamerových záznamech všimli muže, který pro ně může být důležitým svědkem. Muž ze záznamu nápadně při chůzi nápadně kulhá. Nyní žádají policisté o pomoc i širokou veřejnost.

„Kdo by z občanů na zveřejněných fotografiích poznal zachyceného muže a měl jakékoliv informace směřující ke zjištění jeho totožnosti, ať se osobně obrátí na kteroukoliv policejní služebnu nebo své poznatky sdělí policistům telefonicky,“ dodala mluvčí. Informace můžete sdělit na bezplatné lince 158, případně policistům přímo na obvodní oddělení v Mšeně na mobilní telefon 607 058 508. 

Foto Policie ČR

Štítky Mšeno, Kaufland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají důležitého svědka. Nepoznáváte muže z fotografie?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.