Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Policisté i rodina pátrají po jednatřicetiletém muži, doma se neobjevil od září

Muž, kterého vidíte na fotografii, se jmenuje Pavel Picka a už téměř měsíc po něm není ani vidu ani slechu. Jeho matka nahlásila jeho pohřešování 7. října, když se více než dva týdny neukázal doma, v Jablonci nad Nisou. Policie proto žádá veřejnost o pomoc při pátrání po jednatřicetiletém muži. Jakékoliv informace o jeho výskytu můžete sdělit na linku 158.

„Pohřešovaný se do současné doby domů nevrátil a rodinu nijak nekontaktoval, nikomu o sobě dosud nepodal žádnou zprávu. Jeho matka policistům uvedla, že v poslední době její syn z domova odcházel častěji, ale vždy se však po několika dnech sám vrátil,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Pavel Picka je vysoký zhruba 173 centimetrů, má oválný obličej, černé krátké vlasy, hnědé oči, obloukovité obočí, středně velký rovný nos a střední ústa. Na pravém obočí má zhruba čtyřcentimetrovou jizvu.

V den odchodu, tedy 21. září, měl na sobě lehkou černou prošívanou vestu a černé tepláky s modrými pruhy na stranách. Na nohou měl černé ponožky a hnědé botasky velikosti 42 až 43.

Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, rodina, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Policisté i rodina pátrají po jednatřicetiletém muži, doma se neobjevil od září  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.