Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Na sever Čech míří Baníkovci, policie připravuje mimořádná opatření

Policisté se připravují na příjezd „Baníkovců“ do Jablonce nad Nisou. Několik stovek příznivců ostravského fotbalového klubu dorazí na sever Čech v neděli, jelikož jejich klub čeká utkání s domácím manšaftem. Policisté vyhodnotili utkání jako rizikové a proto připravili mimořádná bezpečnostní opatření.

„Na veřejný pořádek budou dohlížet policisté z pořádkové jednotky z Libereckého kraje, z pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje, dále policisté pořádkové i dopravní policie, kriminalisté, psovodi a svoji nezastupitelnou úlohu budou mít v bezpečnostním opatření i členové antikonfliktního týmu Krajského ředitelství policie Libereckého kraje. Společně s policisty se do opatření také zapojí i strážníci jablonecké městské policie,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová. Na stadionu bude také zvýšený počet pořadatelů a pracovníků bezpečnostní agentury.

Policisté také upozorňují na dočasnou úpravu dopravního značení v ulicích Vrkoslavická a U Stadionu, které bude platit už před zahájením samotného utkání, v jeho průběhu i bezprostředně po jeho ukončení. „Z důvodu zajištění nerušeného průběhu celé akce žádáme všechny občany, kterých se toto opatření dotkne, aby jej respektovali a dbali pokynů členů pořadatelské služby, kteří budou na místech přítomni,“ dodala Sochorová.

Pro návštěvníky fotbalového utkání, kteří svá auta zaparkují na parkovišti u Kauflandu, bude opět pro jejich odjezd otevřen i boční nouzový výjezd do ulice Masná. „Jedná se o opatření, které sníží riziko tvoření kolon na parkovišti při hlavním výjezdu do ulice Turnovská, proto žádáme řidiče, aby této možnosti výjezdu plně využili,“ uzavřela mluvčí policie.

Foto Jan Luxík

Štítky Jablonec nad Nisou, FK Jablonec, fotbal, Baník Ostrava, Policie ČR, Dagmar Sochorová, policie, Česko, Liberecký kraj, Ústecký kraj, Kaufland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na sever Čech míří Baníkovci, policie připravuje mimořádná opatření  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.