Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do Liberce dorazí víc než tisícovka Slávistů, policisté vyrazí do ulic

V neděli se libereckému Slovanu postaví SK Slavia. V souvislosti s tímto zápasem očekává policie příjezd přibližně tisíce pražských fanoušků, kteří chtějí svůj oblíbený tým podpořit.

„Policie vyhodnotila tento zápas jako rizikový,“ sdělila mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. V neděli tak budou na klidný příjezd fanoušků dohlížet policisté, a to nejen u stadionu, ale i v celém městě.

Fanoušci SK Slavia by měli přijet jak hromadnými autobusy, ale i jednotlivě. „Na bezpečnost a pořádek nebudou dohlížet pouze policejní hlídky z Libereckého kraje, ale i pořádková jednotka z Ústeckého kraje a kolegové ze Středočeska,“ dodala Šrýtrová. Další posilou bude více než deset členů z antikonfliktního týmu. Do akce se navíc zapojí i Městská police Liberec a pravoníci bezpečnostní agentury.

Některými ulicemi možná neprojedete

Policisté pravděpodobně budou doprovázet fanoušky od liberecké radnice ke stadionu. Z toho důvodu je možné, že v té době neprojedete ulicemi Železná, Valdštejnská, Chrastavská a Londýnská. Veškeré uzavírky ovšem budou pouze krátkodobé. Pouze v ulici Wintrova bude omezení pravděpodobně delšího charakteru. Fanoušci hostujícího týmu zde totiž budou parkovat.

Foto slavia.cz

Štítky ftobal, fanoušci, policie, opatření, Slávie, Liberec, Liberecký kraj, Ústecký kraj

Do Liberce dorazí víc než tisícovka Slávistů, policisté vyrazí do ulic  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.