Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovanu se dnes zadařilo, Boleslav srazil na kolena a připsal si třetí vítězství v řadě

Slovan dnes v Bolce zazářil. Hlavní hvězdou se stal Musa, který se postaral o první i druhý gól. Celé utkání 14. kola Fortuny ligy nakonec skončilo krásným výsledkem 3:1.

Výsledek byl pro Bolku o to horší, že se jednalo o její první letošní domácí prohru. Přestože na počátku byla Boleslav aktivnější, dostat se až na síť se jí nepodařilo. Na hřišti zazářil liberecký Petar Musa, ten dokázal dobře zpracovat Mikuly přízemní centr a poslal ho do brány.

Vyrovnat se Bolce v prvním poločase nepodařilo. V druhé polovině opět rychle zareagoval Musa a Liberec si připsal druhý gól v řadě. Snížit náskok se podařil až Lukáši Budínskému, který připsal Bolce první dnešní gól při pokutovém kopu za fauly Mikuly.

A po chvíli se situace obrátila, penalty se dočkal i Slovan a Roman Potočný se postaral o třetí úspěšnou ránu. O další góly se pokusili Malinský i Baluta ale neúspěšně. Výsledek už nezměnil ani Baluta, který se tři minuty před koncem utkání pokusil o přízemní střelu, která ale přes Stejskala neprošla. Liberec si tak dnes domů odvezl všechny tři body.

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 1:3 (0:1)

Branky: 55. Budínský (pen.), 66. Matějovský - 30. a 48. Musa
Žluté karty: 9. Fulnek, 14. Budínský - 7. Kačaraba, 45+1. Oscar, 50. Mara, 54. Mikula, 68. Pešek
Rozhodčí: Pavel Rejžek – Jiří Pečenka, Dan Vodrážka
Diváci: 3899

FC Slovan Liberec: Nguyen – Mikula (C), Kačaraba, Karafiát, Hybš – Oscar (90+2. Alibekov), Mara – Pešek (72. Malinský), A. Baluta, Potočný – Musa (85. Kuchta).
Náhradníci: Knobloch – Koscelník, Chaluš, Alibekov, Breite, Malinský, Kuchta
FK Mladá Boleslav: Stejskal – Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Fulnek (61. Jiří Klíma) – Budínský, Matějovský (C), Hubínek, Bucha (68. Túlio) – Komličenko, Mešanović (76. Ladra).
Náhradníci: Šeda – Túlio, Jiří Klíma, Křapka, Pech, Hašek, Ladra

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan, Mladá Boleslav, fotbal, Fortuna liga, FC Slovan Liberec, BK Mladá Boleslav, banánovník, Lukáš Budínský, Bílí Tygři Liberec, Roman Potočný, FK Mladá Boleslav, Jiří Klíma, Petar Musa, Fulnek

Slovanu se dnes zadařilo, Boleslav srazil na kolena a připsal si třetí vítězství v řadě  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.