Počasí dnes17 °C, zítra23 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

Slovan je v Rakousku na soustředění, už bez Vliegena. Další posily jsou na cestě

Nový ligový ročník startuje už za necelé tři týdny, kdy se Slovan představí na hřišti Karviné. Nyní se tým připravuje na soustředění v Rakousku a kádr se výrazně mění, posily teď přichází prakticky každý den a podle majitele Ondřeje Kanii to není konec. „Tenhle a další týden bude dost vaření,“ okomentoval na sítí X.

Jisté je, že změn bude mnoho, řada hráčů skončila, mnoho jich přichází. A tak se dá očekávat, že sehrávání kádru se možná protáhne až do podzimní části. Vždyť jen tento týden trenér Kováč přivítal čtyři nové hráče – Michala Hlavatého, Martina Rýzeka, Benjamina Nyarka a také Patrika Dulaye. O něco déle pak jsou s týmem Marek Icha, Josef Koželuh a Adam Ševínský ze Sparty. Navíc podle vyjádření majitele Ondřeje Kanii na síti X další příchody budou následovat.

Řada hráčů ale také skončila a v některých případech šlo o důležité články základní sestavy. Za Slovan si tak už nezahraje Matěj Chaluš, Jan Žambůrek, Filip Prebsl, Michal Fukala, Filip Horský ani Mohamed Doumbia. S týmem na soustředění neodcestoval ani brankář Olivier Vliegen, který klub zřejmě opustí.

A to už je pořádný seznam. Slovan tak nyní má pouhých sedmnáct dní do prvního ligového zápasu. V Rakousku stihne tři přípravné duely, ten první už v pátek v 17 hodin proti rumunské Universitatea Kluž.

S týmem už nejsou ani odchovanci Milan Lexa a Jakub Hudák, kteří budou na podzim pomáhat druholigovému Varnsdorfu. Na dovolené je ještě Lubomír Tupta, který reprezentoval Slovensko na Euru.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, rakousko, soustředění, vliegen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan je v Rakousku na soustředění, už bez Vliegena. Další posily jsou na cestě  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.