Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Slovan přišel o body opět v závěru utkání. Smůla, možná nekoncentrovanost, říká Lukáš Bartošák

Neuvěřitelně rychlý gól v první minutě a ztráta bodů v úplném závěru. Scénář zatím dvou utkání základní skupiny Evropské ligy byl pro Liberec vždy stejný. Proti Baku i Soluni se liberečtí trefili v první minutě, o tři body v Ázerbájdžánu ale přišli v posledních sekundách nastavení a o remízu se Soluní devět minut před koncem.

„Za stavu 1:1 jsme měli přidat druhý gól a myslím si, že pak už bychom to zvládli. Mohli jsme mít čtyři body, ale bohužel, stejně jako v Karabachu inkasujeme. Mohli jsme mít o tři body více a bylo by to hezčí. Takhle máme pouze jeden,“ řekl po včerejším zápase se Soluní zklamaný Lukáš Bartošák.

Liberečtí se v uplynulých dnech potýkaly s nepříjemnou epidemií, která způsobila zdravotní problémy šestnácti hráčům. Víkendové utkání s Karvinou bylo proto odloženo. Podle Bartošáka ale nelze zdravotním komplikacím přičítat podíl na výsledku. „Já si myslím, že jsme hráli dobře. Semkli jsme se a makali do posledních sil. Teď už je to za námi a musíme se soustředit na nedělní zápas s Teplicemi,“ dodal.

Liberečtí o nadějný výsledek přišli opět v úplném závěru zápasu. „Čemu to přičítat? Smůla, možná nekoncentrovanost. Opravdu nevím,“ shrnul krátce Bartošák.

Prohra je pro liberecké ještě smutnější poté, co Soluň v druhém poločase téměř nepustili do větší šance. Řekové ale dokázali z minima vytěžit maximum. „Ve druhém poločase jsme byli jasně lepší, soupeř jenom odkopával míče, ale bohužel jim to stačilo. My jsme tam měli hodně hodně centrů, ale bohužel jsme do branky nic nedotlačili,“ uzavřel.

PSALI JSME:

Slovan poprvé v sezoně prohrál v Evropské lize. PAOK veze z Liberce tři body
FOTO: Libercem prošel pochod pěti stovek řeckých fanoušků

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Lukáš Bartošák, PAOK FC, Bílí Tygři Liberec, Evropská liga UEFA, Ázerbájdžán, Baku, MFK Karviná, FK Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan přišel o body opět v závěru utkání. Smůla, možná nekoncentrovanost, říká Lukáš Bartošák  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.