Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hokej

Rosandič končí v Liberci. Tygři ho s Hradcem mění za Nedomlela

Bílí Tygři sáhli k výměně obránců s hradeckým Mountfieldem. Zatímco na východ Čech míří Mislav Rosandič, liberecký dres bude nově oblékat jablonecký rodák Richard Nedomlel.

Tygři slaví další vítězství. V Plzni vyhráli v prodloužení 4:3

Liberečtí hokejisté se po výhře nad Mladou Boleslaví představili na ledě Plzně. A připsali si druhou výhru v řadě, tentokrát zvítězili v prodloužení 4:3. Rozhodující branku vstřelil Tomáš Filippi.

Tygři ukončili sérii porážek a porazili Boleslav 6:2. Hráči dřeli, ocenil trenér Augusta

Hokejisté Liberce porazili v 18. kole extraligy Mladou Boleslav 6:2, ukončili sérii šesti porážek v řadě a v tabulce se posunuli na deváté místo. Naopak Bruslaři padli pošesté za sebou a klesli na sedmou pozici. Premiérovým hattrickem v...

Jako by každý den pršelo, hodnotí sérii proher brankář Tygrů Petr Kváča

Liberečtí hokejisté neprožívají nejpovedenější období. V nedělním utkání s Litvínovem prohráli šestý zápas v řadě a v tabulce se tak propadli až na desáté místo. Podle brankáře Tygrů Petra Kváči je cestou z krize práce a větší chuť jít si za...

Jediný gól rozhodl o vítězství Dynama. Tygři na ledě Pardubic padli v prodloužení

V utkání jedenáctého kola extraligy mezi Pardubicemi viděli diváci jediný gól, a to navíc v prodloužení, kdy rozhodl Radil. Liberec tak ani v jednáctém utkání od startu soutěže neprohrál v základní hrací době.

Tygři přišli o kapitána. Michal Bulíř bude chybět tři týdny

Až tři týdny bude mimo hru kapitán libereckých hokejistů Michal Bulíř. V utkání s Olomoucí, které Tygři vyhráli 6:2, byl zasažen tvrdou ranou pukem do kotníku a zranění ho nyní nepustí do hry.

Další výhra. Tygři přemohli Olomouc a zvítězili 6:2

Liberečtí hokejisté podruhé v řadě vítězí za tři body. Po výhře nad Budějovicemi tentokrát porazili Olomouc 6:2. V tabulce tak drží druhé místo.

Poprvé bez prodloužení. Liberec ukončil sérii remíz a porazil Budějovice 6:1

Liberečtí hokejisté osmý zápas v řadě v prodloužení nepřidali. V domácím utkání proti Motoru České Budějovice se dlouho hrál vyrovnaný hokej, v závěru ale Liberečtí jeho průběh zlomili na svou stranu a vyhráli přesvědčivě 6:1.

Další prodloužení, tentokrát vítězné. Tygři berou dva body z Třince

Také v sedmém utkání extraligové sezony došel zápas libereckých hokejistů do prodloužení. Po třech prohrách v nastaveném čase ale tentokrát Liberec vyhrál, když v Třinci uhrál výsledek 4:3.

Rekordní šesté prodloužení v řadě. Není to náhoda, vždy vynecháme část zápasu, říká útočník Flynn

Liberečtí hokejisté mají po odehraných šesti extraligových kolech jeden rekord, v každém zápase došli do prodloužení. Radost z toho ale nemají, raději by už vyhráli za tři body. Podle útočníka Liberce Oscara Flynna to ale není náhoda, jeho tým...

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.