Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Hokej

Sparta rozhodla v druhém prodloužení. Semifinále se znovu vrací do Liberce

Dramatický duel přineslo šesté semifinále mezi Spartou a Libercem. Skóre se přelévalo na obě strany, šťastnější nakonec byla Sparta, která rozhodla ve druhém prodloužení. Liberečtí tak dostanou třetí možnost rozhodnout v domácím zápase v úterý.

Vůbec jsme se netlačili do brány, hledal příčiny první porážky v play off kapitán Jelínek

Čtvrté semifinále libereckým hokejistům vůbec nevyšlo. Brzy dostali dvě branky a vlastně se vůbec nedostali do zápasu. „Celou dobu jsme hráli trochu do kopce,“ hodnotil utkání kapitán Petr Jelínek.

Mečbol nevyužit. Sparta ovládla čtvrté semifinále, Tygrům naložila pět gólů

Nepovedené utkání odehráli Tygři ve čtvrtém zápase semifinále proti Spartě. Ta udeřila třikrát hned v první třetině a zápas dovedla do vítězného konce. Domácím se vůbec nedařilo, vytvářeli řadu chyb. V neděli mají druhý mečbol v Praze.

Tygři mohou proměnit mečbol. Ještě není hotovo, varuje obránce Knot

Velice důležitou postavou třetího semifinále extraligy mezi hokejisty Liberce a Sparty byl obránce Bílých Tygrů Ronald Knot. Šestadvacetiletý šikovný zadák gólem a asistencí pomohl ve druhé třetině smazat dvougólové manko a na ledě byl také při...

Tygři předvedli obrat a jsou krok od finále, nad Spartou vedou už 3:0 na zápasy

Dramatické bylo třetí semifinále mezi Libercem a Spartou. Hosté vedli už 2:0, jenže Liberečtí dokázali vyrovnat a v prodloužení dokonali obrat. Ve čtvrtek tak mohou postoupit do finále.

Tygři si dnes připsali další vítězství nad Spartou. Zápas skončil 3:1

I ve druhém extraligovém semifinále se Bílým Tygrům na lede Sparty dařilo a po výhře 3:1 vedou v sérii na čtyři vítězné zápasy 2:0.

Tygři převálcovali Spartu. První semifinálové utkání skončilo 5:1

V prvním utkání semifinále play off zvítězili Bílí Tygři nad Spartou 5:1. Pražané na úvod série skórovali jako první, ale Bílí Tygři vývoj otočili a rozhodli čtyřmi góly ve třetí třetině.

Semifinále play off bude bez diváků. Žádost Tygrů neprošla

Ani na semifinálové zápasy play off extraligy Bílých Tygrů proti Spartě se fanoušci nedostanou. Žádost o výjimku byla zamítnuta i přes to, že klub požadoval výjimku jen pro omezený počet otestovaných diváků.

Tygři chtějí na semifinále fanoušky. Požádali ministerstvo zdravotnictví o výjimku

Vedení hokejistů Liberce se pokouší vyjednat, aby na semifinálové zápasy play off extraligy mohli přijít fanoušci. Bílí Tygři požádali ministra zdravotnictví Jana Blatného a hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou o udělení výjimky a umožnění vstupu...

Tahali jsme za kratší konec, hodnotil postupový zápas kapitán Liberce Jelínek

Ve čtvrtém utkání bylo vidět, že domácí Hradec hraje o vše. A uznal to i kapitán Tygrů Petr Jelínek, podle kterého libereckým hokejistům moc nejely nohy a Hradec dal do zápasu vše. Nakonec ale pomohl rychlý obrat ve třetí třetině, ke kterému...

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.