Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Hokej

Balinskis po jedné sezoně v Liberci končí. Podepsal roční kontrakt s Floridou v NHL

Lotyšský obránce Uvis Janis Balinskis po pouhé jedné sezoně končí v dresu libereckých Bílých Tygrů. Vyhlédl si ho totiž tým NHL Florida Panthers. Nejproduktivnější bek extraligové sezony podepsal roční smlouvu. Tygři tak přicházejí o dalšího...

Konec spekulací. Filip Pešán je znovu trenérem Bílých Tygrů

Od nové sezony budou mít liberečtí hokejisté nového trenéra. Tedy spíš staronového. K týmu se totiž vrací Filip Pešán, který s Tygry získal jediný mistrovský titul. Potvrdily se tak spekulace, které o návratu Pešána hovořily v posledních týdnech.

Po vyřazení první změny. U Tygrů končí trenér Augusta a nejspíš i kapitán Jelínek. Vrátí se Pešán?

Liberečtí hokejisté znovu po roce koušou vyřazení ve čtvrtfinále. Už nyní je ale jisté, že pokračovat nebude trenér Patrik Augusta. Nabídku nové smlouvy nemá ani Petr Jelínek a spekuluje se o konci obránce Dernera. Na lavičku se naopak má vrátit...

Tygři v play off končí. V Hradci páté čtvrtfinále prohráli 4:6

Liberečtí hokejisté se chtěli pokusit o zázrak a otočit čtvrtfinálovou sérii s Hradcem ze stavu 1:3. Páté utkání ale prohráli, i když podali jeden z nejlepších výkonů. Rozhodující čtvrtý bod tak přidal Hradec a Libereckým končí sezona.

Tygři na hraně vyřazení. S Hradcem prohráli i druhý domácí zápas a v sérii ztrácí 1:3

Liberečtí hokejisté prohráli i druhé domácí utkání s Hradcem a ve čtvrtfinálové sérii jsou krok od vyřazení. Ani tentokrát nedokázali dát víc než jeden gól a prohráli 1:2. Čtvrtfinále pokračuje v neděli v Hradci.

Tygři v dramatickém zápase podlehli Hradci po prodloužení, rozhodl Jergl

V liberecké Home Credit Aréně se ve třetím zápase série play-off střetli domácí Tygři s Mountfieldem Hradec Králové. Série se do Liberce přesunula za vyrovnaného stavu 1:1. Druhý bod si ovšem nakonec připsal hostující Hradec, který zvítězil 2:1...

Druhé vítězství Tygři v Hradci nepřidali. Domácím podlehli 2:3

Také druhé utkání čtvrtfinále mezi Hradcem a Libercem bylo hodně podobné. Góly padaly až od druhé třetiny, tentokrát ale dali domácí o jednu branku víc a vyhráli 3:2. Série se tak za nerozhodného stavu stěhuje do Liberce.

Tygři třemi góly otočili první utkání čtvrtfinále v Hradci a ujali se vedení v sérii

Liberečtí hokejisté vyhráli první utkání čtvrtfinále. Na ledě Hradce zvítězili 4:2, když necelých pět minut před koncem prohrávali 1:2. Třemi brankami v závěru ale zápas otočili a připsali si první výhru v sérii.

Něco takového se mockrát nepodaří, zářil po obratu dvougólový střelec Dlouhý

V libereckém dresu je známý jako bojovník ze čtvrté lajny, který nevypustí jediné střídání. V rozhodujícím utkání série předkola se ale stal hrdinou, když dvěma góly zavelel k velkolepému obratu z 0:3 na 4:3. Adam Dlouhý si vítězství vychutnával,...

Bílí Tygři porazili Plzeň a míří do čtvrtfinále play-off, kde se utkají s Hradcem

Liberec dokázal i přes těžký úvod utkání otočit zápas a vyhrát v prodloužení. Čtvrtfinále play-off nás tak čeká 19. března v Hradci Králové.

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.