Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Hokej

Flynna při rozhovoru vytočil sprostý fanoušek. Plzeň zkur… reagoval liberecký hráč

Při prohře Liberce ve čtvrtém utkání předkola v Plzni patřil k nejlepším hráčům Tygrů, dal také jediný gól svého týmu. Krátce po utkání byl ještě plný emocí, když dával v mixzóně rozhovor České televizi. Jenže po celou dobu na něj sprostě...

Tygři v Plzni padli v prodloužení. O postupujícím rozhodne páté utkání v Liberci

Sérii předkola mezi Libercem a Plzní rozhodne až poslední pátý zápas. V tom čtvrtém totiž vyhrála domácí Plzeň 2:1 v prodloužení a sérii tak srovnala na 2:2. Páté utkání se hraje v úterý v Liberci.

Tygři mají postupový mečbol. Třetí zápas v Plzni vyhráli 3:1

Liberečtí hokejisté po debaklu na domácím hřišti ve druhém zápase předkola chtěli získat druhý bod a tedy mečbol. A to se jim nakonec povedlo, když vyhráli 3:1.

Těžký úder pro Tygry. Ve druhém zápase s Plzní schytali debakl 0:6

Po dobrém výkonu libereckých hokejistů v prvním utkání předkola přišel šok. Ve druhém zápase totiž Tygři podlehli Plzni 0:6! Série se tak za stavu 1:1 přesouvá na západ Čech.

Tygři zvládli vstup do předkola. Plzeň porazili 4:1

Liberečtí hokejisté mají první bod série předkola play off proti Plzni, když zvítězili 4:1. Dvěma góly se ukázal Jakub Rychlovský. Série hraná na tři vítězná utkání pokračuje v Liberci už ve čtvrtek.

Čtvrtfinále nevyšlo, Tygři jdou na Plzeň. Play off je trochu jiná soutěž, říká Petr Jelínek

Liberečtí hokejisté předvedli sérii devíti výher v řadě. Díky tomu málem získali čtvrté místo a jistou účast ve čtvrtfinále, nakonec ale končí pátí a už ve středu startují předkolo play off proti Plzni. Na něj se chtějí co nejlépe nachystat a...

Liberec porazil Vítkovice v prodloužení, čtvrtfinále ale nemá. V předkole se utká s Plzní

Bílí Tygři se v posledním utkání základní části bili o přímý postup do čtvrtfinále. K tomu potřebovali získat o bod víc než Hradec. Jenže ten doma porazil Pardubice, a tak bylo jasné, že i přes výhru 2:1 po nájezdech s Vítkovicemi liberečtí...

Tygři vyhráli ve Varech a jsou blízko čtvrtfinále. V posledním kole potřebují o bod víc než Hradec

Liberečtí hokejisté po dramatickém závěru vyhráli v Karlových Varech 4:3 v prodloužení. A protože Hradec prohrál na Spartě 2:3, Tygři se dostali do první čtyřky, která zajišťuje přímý postup do čtvrtfinále. V posledním kole tak musí získat...

Šance na čtvrtfinále stále žije. Tygři porazili Pardubice a stíhají Hradec

Liberečtí hokejisté bojují o postup přímo do čtvrtfinále. V dohrávce 50. kola přejeli vedoucí Pardubice 5:1, vyhráli posedmé v řadě a šest tisíc diváků je vyprovázelo skandovaným potleskem. Liberci nyní na čtvrtý Hradec chybí dva body.

Bílí Tygři mají rekordní počet dětí. Je správný čas se přidat, vzkazují

Akademie Bílých Tygrů prožívá velice úspěšné období, zájem o hokej je pod Ještědem obrovský. V základně klubu (kategorie U6, U7, U8) je aktuálně už 140 dětí! Z náborových statistik má velkou radost také vedoucí tygří základny Petr Šafařovský.

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.